Antalya / Korkuteli

Başkan İşlek’ten Promosyon Açıklaması

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.

Başkan İşlek’ten Promosyon Açıklaması

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.
Başkan İşlek, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi "Değerli Korkuteliler, Kıymetli Mesai arkadaşlarım;
3 yıl önce Belediyemiz Memurları, sözleşmeli personelleri ve belediye işçilerimiz için 1.620 TL üzerinden yapılmış olan Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşmasının bitmesinden dolayı yeni yapılan banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşması kapsamında,
İlçemizde bulunan 6 adete banka şubesine;
Akbank A.Ş., HalkBank A.Ş., DenizBank A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. , İşBankası A.Ş. ve ZiraatBankası A.Ş.’lerinin Banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşmasına göstermiş oldukları ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.
Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşması kapsamında yapılan açık artırımlardan sonra en yüksek teklifi veren Halkbank A.Ş.’nin uhdesinde kalmıştır.
18 aydır birlikte gece gündüz demeden yaz kış ayırmadan üretken belediyeciliğimize ve Korkuteli’mize katkı sağlayan Memur, Sözleşmeli personel ve belediye işçilerimize sözleşme tarihinden itibaren 3 yılık dönem için bir defaya mahsus PEŞİN ödenmek üzere çalışanlarımızın hesaplarına yatacak olan 3.250 TL maaş promosyonumuz Hayırlı Olsun.
HalkBank A.Ş.’nin açık artırmayı birinci bitirerek belediyemize olan güvenini gösterdiği için ayrıca teşekkür ederiz.
Elimizdeki imkan ve şartları ilçemiz için fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımızın refahını ve yaşam standartlarını artırmak için her daim kullanmaya devam edeceğiz.
Allah helal kazançlarımızın bereketini artırsın.
"Az Laf,Çok İş..."
Takdir Sizin Hüküm Allah’ındır"
korkuteligundem

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar  ödenecek
Bölgesel

Meclis onayladı Korkuteli Belediyesinde maaşlar ödenecek

Korkuteli Belediyesi dün toplanan Olağanüstü Devam Meclis Toplantısında işçi maaşlarının ödenmesi için gerekli olan 20 Milyon TL’lik krediye onay verdi.

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye İşçileri İşi Yavaşlatıyor mu

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek işçi maaşlarını 11 mart 2024 gelecek olan para ile ödeyeceklerini belirterek işçilerin sakin olmasını istemişti. Ama isçilerin aracların kontaklanı açmadıkları iddia edildi.

Korkuteli  Arasta Projesi Dualarla Açıldı
Bölgesel

Korkuteli Arasta Projesi Dualarla Açıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek 'in yeniden aday olamamasınin nedeni olarak görülen Korkuteli Arasta projesi verilen sürede tamamladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek   : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek : Sakin Olun Ödemeler Yapılacak

Bir süredir maaşlarını eksik aldıklarını bu ayda maaş alamadıkları iddiası ile iş yavaşlatma eylemine başlayan belediye işçileri dün sabah hiç bir aracın kontağını açmadı. Eylemin maaşlar ödenene kadar süreceği iddia edildi. Bu konu üzerine Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, basın açıklaması yaptı.

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis dualarla açıldı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek "Siyasetin başlangıcı olan Arasta. 28 Şubatta 5 yıldır kapalı olan ağzımı orada açacağım ve önemli konuşma yapacağım. Orası benim için en duygusal açılış olacak. Ve helalliğimi orada alacağım. Orası benim için önemli herkesi oraya bekliyorum."

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan  İşlek  Muhtarlardan helallik istedi.
Bölgesel

Yeniden Aday Olamayan Korkuteli Belediye Başkan İşlek Muhtarlardan helallik istedi.

Korkuteli Mahalle muhtarları hafta sonu aileleri ile birlikte Safran Termalde hafta sonu stres attılar. 3 gün süre etkinliğe Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve 35 mahalle muhtarı ve aileleri katıldı.