Başkan Kadir Koç 'Cumhuriyet Halk Partisi Terörle Birleşmez'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı, güncel konulara değinerek hükümeti eleştirdi. Partinin tarihindeki ve ideallerindeki duruşunu vurgulayarak, 'Cumhuriyet Halk Partisi terörle birleşmez' dedi ve partiye olan inancını dile getirdi.

CHP Burdur İl Başkanı Koç: "Cumhuriyet Halk Partisi Terörle Birleşmez"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı Kadir Koç, parti binasının balkonundan yaptığı konuşmada, güncel konulara değindi ve hükümeti eleştirdi.

"Emekli 10 bin liraya mahkum edilirken, çiftçi mazot alamazken ve ürününü satamazken, aileler çocuklarını okutamazken, esnaf siftah yapamazken, terör bayrak diyorlar be kardeşim. Habur sınır kapısında PKK teröristlerini karşılayan ey Tayyip Erdoğan, sen değil miydin? Benim Cumhuriyet Halk Partim, kuvayi milliye ruhundan cumhuriyetin kuruluşunda bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır diyen bayrağın göklerde dalgalanmasını sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi değil miydi? Ne zaman terörle beraber oldu sorarım. Ne diye sağa sola sataşıyorsun? Ben sana buradan diyorum ki, ey Oslo’da görüşen Özgür Özel miydi, ey dolma bahçede pazarlık yapan Özgür Özel miydi, sen PKK ile işbirliği yapan ve onları öven sen değil miydin ey mükellefi? Cumhuriyet yaşasın, Cumhuriyet Halk Partisi."

Bu ifadelerle İl Başkanı Koç, hükümetin politikalarını eleştirirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihindeki ve ideallerindeki duruşunu vurguladı ve partiye olan inancını dile getirdi.

Kadir KoçterörCHPBurdur HaberTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.