Burdur

'Emekçinin hakkı için sahadayız' Kadir Koç'tan emekçilerin hak arayışına destek

CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Burdur’da emekçilerin yanında olduğunu vurguladı. İşçi hakları ve adalet mücadelesi için kararlı duruş sergilendi.

'Emekçinin hakkı için sahadayız' Kadir Koç'tan emekçilerin hak arayışına destek

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Kadir Koç: Emekçinin Yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Kadir Koç, bugün Burdur’da gerçekleştirilen etkinliklerde emekçilerin hak arayışına destek verdi. Başkan Kadir Koç, emeğin sömürülmesine karşı mücadele ettiklerini belirterek, haksızlıklara karşı sessiz kalmayacaklarını vurguladı.

EMEĞİN VE ALIN TERİNİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Kadir Koç, yaptığı açıklamada, emeğin kutsallığına dikkat çekti ve yoksulların sırtından zenginleşenlere dur demek için mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan Kadir Koç, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman emeğin ve alın terinin hakkını savunacağız. Bugün meydanlarda hak arayan emekçilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Emekçinin emeğini sömürenlere, haksız kazanç sağlayanlara karşı duruşumuz nettir." ifadelerini kullandı.

"EMEKÇİLERİN SESİ OLACAĞIZ"

Başkan Kadir Koç, açıklamasının devamında, partilerinin hak, hukuk ve adalet ilkesiyle hareket ettiğini hatırlatarak, emekçilerin her zaman sesi olacaklarını belirtti. Başkan Kadir Koç, "Herkes bilsin ki bu mücadele sadece bugünün değil, geleceğin de mücadelesidir. Emekçilerimizin her daim yanında olacağız ve haklarını savunmak için yılmadan çalışacağız." açıklamalarını yaptı.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Açıklamasının ardından meydandaki emekçilerle bir araya gelen Başkan Kadir Koç, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Özellikle işçi haklarının korunması, adil ücret politikaları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi gibi konularda ortak çözüm önerileri geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararlı duruşuyla emek mücadelesine katkı sunmaya devam edeceğini ve Burdur’da bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

'Emekçinin hakkı için sahadayız' Kadir Koç'tan emekçilerin hak arayışına destek'Emekçinin hakkı için sahadayız' Kadir Koç'tan emekçilerin hak arayışına destek'Emekçinin hakkı için sahadayız' Kadir Koç'tan emekçilerin hak arayışına destek

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 10
    BEĞENMEDİM
  • 7
    KIZDIM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.