Başkan Mengi Açıkladı Burdur Millet Bahçesi Projeleri Hazırlandı

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Millet Bahçesinin projelerinin hazır olduğunu belirtti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Millet Bahçesinin projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Mengi açıklamasında, ‘’2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız’’ dedi.

İşte o açıklama;

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan AK Parti’mizin seçim vadi olan yaklaşık 140 dönüm Burdur Millet Bahçesi Projeleri tamamlanmak üzere.

2021 yılında Millet Bahçemizin inşaatına başlayarak Yeni Devlet Hastanemiz ile Burdur’umuza en önemli kazanımını teşkilatımızla şehrimize kazandırmış olacağız. Bu süreçte Savunma Bakanlığımızdan yer tahsisinin gerçekleştirilmesinde çok büyük emekleri olan Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Vekillerime, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a ve Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a çok Teşekkür ederim. Yine vaadlerini TEK TEK gerçekleştiren AK Parti BURDUR Teşkilatı. Burdur için yatan değil çalışanlardanız.

Ak parti BurdurVolkan Mengiburdur millet bahçesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.