Başkan Mustafa Özboyacı'dan Gölhisar'da önemli açıklamalar

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı Gölhisar’da teşkilat vefa programı sonrasında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı Gölhisar’da teşkilat vefa programı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Özboyacı “ Burdur-Tefenni-Çavdır yolunda köprü temellerinde kazı çalışmalarına başlanıldı. Dün Milletvekili Adayımız Adem Korkmaz ile birlikte Karaçal Köprüsünde şantiye alanında çalışanlara ziyaret gerçekleştirildi. Şantiye şefi Barış beyle görüştü. 2023 yılı içerisinde 3,2km’lik kesimin Bölünmüş Yol BSK olarak tamamlanması hedeflenmektedir.

Gölhisar-Çameli yolunda km:0+000-5+000 arası alanda tesviye çalışmaların yapılıyor tamamlanması sonrası yol yapımına hızla başlanacak. Halkımızın heyecanla beklediği Gölhisar kapalı sulama sistemi ihalesi tamamlandı haziran sonu temel atılması planlanıyor. AK Parti hükümetimiz Burdur Milletvekili Adaylarımız Adem Korkmaz, Mustafa Uğur ve Volkan Mengi ile birlikte bugüne kadar gelen yatırımların üzerine katmak için gece gündüz çalışmaları devam etmektedir. Üçte üç için imkansız birşey yok üç adayımızı da TBMM’ye gönderip üstün performans göstererek yatırımların üzerine koyarak Burdur’u 11 ilçe 4 beldesiyle cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Mustafa ÖzboyacıAK Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.