Başkan Osman Taşkın, muhtarların taleplerini dinledi

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, belde, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, muhtarlar tarafından ilçenin sorunlarına ilişkin talepler dile getirildi.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, köy ve belde muhtarlarının taleplerini dinledi.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürü Özgür Bulut, İl Genel Meclis Üyeleri Hatice Dalgar, Sami Uğur ve İbrahim Avcıl, Kızılkaya Belde Başkanı Mustafa Candan ile birlikte belde, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, muhtarlar tarafından ilçenin sorunlarına ilişkin talepler dile getirildi. Taşkın, muhtarların taleplerini tek tek not alarak çözüm için çalışma sözü verdi.

Taşkın, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizin sorunlarını masaya yatırdık. Muhtarlarımızın taleplerini tek tek not aldık. Bu taleplerin çözümü için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Toplantımıza katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Osman TaşkınmuhtartalepTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.