BAŞKAN ÖZARSLAN HAYIRSEVERLERE SESLENDİ

Burdur'un Gölhisar İlçesine bağlı Yusufça Beldesinde evi yanan Bekir Karakaya için yardım kampanyası sürüyor. Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Bekir KARAKAYA’ nın yanan evi için başlatmış olduğumuz yardım kampanyası devam ediyor.

Burdur’un Gölhisar İlçesine bağlı Yusufça Beldesinde evi yanan Bekir Karakaya için yardım kampanyası sürüyor. Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Bekir KARAKAYA’ nın yanan evi için başlatmış olduğumuz yardım kampanyası devam ediyor şimdiye kadar destekte bulunan tüm hayır sever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Toplanan yardımlarla evin inşaatı devam etmektedir. Ama evin tamamlanması için bir miktar yardıma daha ihtiyaç vardır. Mübarek Ramazan Ayında hayır sever vatandaşlarımızın Yardımlarını bekliyoruz. ifadelerin kullandı. Yardım etmek isteyen hayırseverler için de IBAN Numarası verdi. Allah Hayrınızı kabul etsin. Yardımlarınızı aşağıda verilen Ziraat Bankası Bekir KARAKAYA adına kayıtlı İBAN numarasına yapabilirsiniz. Ziraat Bankası IBAN No : : TR78 000 1000 455 33937532 5007

 

Yusufça BeldesiBekir Karakayagölhisar yangın yardımıTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.