BAŞKAN ÖZARSLAN’IN İLK YIL DEĞERLENDİRMESİ ‘BEN REİSLİĞE DEĞİL HİZMETKAR OLMAYA GELDİM’

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, seçimden bu yana geçen bir yıllık süreç ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, seçimden bu yana geçen bir yıllık süreç ile ilgili değerlendirme yaptı. Tüm halka şükran ve teşekkürlerini sunan Başkan Özarslan, Ben ve Belediye personeli arkadaşlarım ,göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gece gündüz kasabamız için elimizden tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz. Bundan sonra da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz, sözleriyle konuşmasına başladı. HERŞEY GÜZEL VE TEMİZ BİR YUSUFCA İÇİN..

Korana virüs sebebi ile zor bir süreçten geçiyoruz. Kasaba Halkımın göstermiş olduğu SABIR,HASSASİYET VE GAYRETİN Karşılığını YÜCE RABBİM Muhakkak verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Her zorluk insanoğlu için bir İMTİHAN’dır. Ve ben inanıyorum ki Bizler Birlik Ve Beraberlik içinde olduğumuz sürece aşamayacağımız zorluk, başaramayacağımız iş yoktur. Peygamber efendimizin Kızım Fatıma dahi olsa adaletten asla taviz vermeyeceğim sözüne istinaden görevde olduğumuz sürece HAK ve ADALETTEN asla taviz vermeden her vatandaşımıza aynı eşit mesafede yaklaşacağız. Ayrımız gayrımız olmadan, Birlik ve Beraberlik içinde her zaman el ele yürek yüreğe olacağız. Gün birlik olma zamanı, gün zorluklara beraber göğüs germe zamanıdır. İhtiyacı sorunu ve derdi olan her vatandaşımın başımın üstünde yeri vardır. Ben sizlere reis olmaya değil, Kasabama hizmetkar olmaya geldim. SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. Tekrar teşekkürlerimi sunar, SEVGİ SELAM VE DUA İLE ALLAHIM’A EMANET OLUNUZ…

Hüseyin ÖzarslanTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.