Başkan Selahatdin Gökçe, küçükbaş yetiştiriciliği projesi ile üretimi destekliyor

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe'nin duyurusuyla küçükbaş yetiştiriciliği projesinin hayata geçirildiğini duyurdu.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, üretimin önemine vurgu yaparak Bucak Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Kocaaliler Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdikleri küçükbaş yetiştiriciliği projesinin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenmeye uygun görüldüğünü duyurdu. Başkan Gökçe, %50 bakanlık desteği ve %25 Kocaaliler Belediyesi desteğiyle 10 aileye 20 keçi ve bir teke tahsis edildiğini belirtti.

Başkan Gökçe, yaptığı açıklamada, "Kalkınmanın yolu üretimden geçiyor diyoruz ve gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Bucak Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği yaparak küçükbaş yetiştiriciliği projesini hayata geçirdik. Bu projemiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenmeye uygun görüldü ve %50 bakanlık desteği ile %25 Kocaaliler Belediyesi desteği sağlanacak. 10 aileye 20 keçi ve bir teke tahsis edilmiştir" şeklinde konuştu.

Başvuruların yapılması konusunda da bilgi veren Başkan Gökçe, "Projemize katılmak isteyen vatandaşlarımızın Kocaaliler Belediye Başkanlığı'na müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen tüm Kocaaliler halkına duyurulur" ifadelerini kullandı.

Kocaaliler Belediyesi'nin küçükbaş yetiştiriciliği projesi, yerel üretimi destekleyerek kalkınma ve istihdamı artırmayı hedefliyor. Proje kapsamında tahsis edilen keçiler ve teke, ailelere ekonomik kazanç sağlama imkanı sunarken, bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe'nin çağrısıyla birlikte, küçükbaş yetiştiriciliği projesiyle ilgilenen vatandaşlar başvurularını yaparak bu destekten faydalanma şansını elde edebilirler.

projeSelahatdin GökçeKocaaliler BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.