Başkan Sertbaş çiftçilere destek oluyor: Ücretsiz ilaçlı buğday dağıtımı!

Gölhisar Belediyesi, tarla fareleri ile mücadelede çiftçilere destek olmak amacıyla ücretsiz ilaçlı buğday dağıtımı yapacağını duyurdu. Dağıtım 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14:00'te Gölhisar Belediye Hizmet Binası karşısında gerçekleşecek.

Gölhisar Belediyesi'nden Çiftçilere İlaçlı Buğday Desteği

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, çiftçilere destek olmaya devam ediyor. Son olarak tarla fareleri ile mücadelede çiftçilere destek olmak amacıyla ilaçlı buğday dağıtımı yapılacağını duyurdu.

Dağıtım Bilgileri:

Tarih: 18 Mart 2024 Pazartesi

Saat: 14:00

Yer: Gölhisar Belediye Hizmet Binası Karşısı

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada, "Kıymetli üreticilerimiz, değerli çiftçilerimiz, sizlere olan desteğimiz devam ediyor. Tarla fareleriyle mücadelede ilaçlı buğday dağıtımı yapacağız. Buğdaylarımızı ücretsiz olarak alabilirsiniz. Sizleri etkinliğimize bekliyoruz."

Buğday dağıtımı, 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14:00'te Gölhisar Belediye Hizmet Binası karşısında gerçekleşecek. Tüm çiftçilerimiz bu dağıtımdan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Gölhisar Belediyesi, bu önemli proje ile çiftçilerin tarla fareleri ile mücadelesine katkıda bulunacak ve tarımsal üretime destek olacak. " ifadelerini kullandı.

çiftçidestekbuğdaydağıtımİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.