BAŞKAN SERTBAŞ MASKE SERİ ÜRETİMİNE BAŞLADI

Gölhisar Belediye Başkanı Covid-19 tedbirleri kapsamında maske seri üretimine başlandığını duyurdu.

Gölhisar Belediye Başkanı Covid-19 tedbirleri kapsamında maske seri üretimine başlandığını duyurdu.

Gölhisar Belediyesi bünyesinde başlatılan maske seri üretimiyle, Gölhisar’da maskesiz vatandaş kalmaması için çalışmalar başlatılmış oldu.

Çalışmaların her geçen gün daha da hızlanacağını belirten Başkan Sertbaş, halk eğitim usta öğreticisi Gülsüm Tunç Kutlu ile Alya Modaevi işletme sahibi Leyla Arslan’ın maske üretiminde verdikleri destekleri anlattı. Vatandaşların sağlığı için hep birlikte çalıştıklarını ve yeni çalışmanın da maske üretimi olduğunu belirten Başkan Sertbaş, Gönül Belediyeciliği sloganıyla her zaman hemşehrilerimizin yanındayız, vatandaşımızın sağlığı bizim için çok önemli bu sebeple maske üretimine başladık. 1. sınıftan ürettiğimiz maskelerimizi ilk etapta yarın Cumartesi günü kurulan kapalı pazar yerimizde vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza dağıtacağız. Bize maske üretimi konusunda büyük destekleri olan Alya Modaevi sahibi Leyla Arslan ve Halk Eğitim Usta Öğreticisi Gülsüm Tunç Kutlu ile ekibine, Gölhisar Halkım adına teşekkür ederek devam eden Başkan İbrahim Sertbaş; ” Vatandaşımız evinde kalsın biz onlar için çalışırız bugünlerde duyarlı olarak bu zor günleri hep birlikte atlatmak zorundayız. Duyarsız olursak çok daha kötüye gideceğini düşündüğümüz bu süreci vatandaşımızın sayesinde atlatacağız" ifadelerini kullandı.

İbrahim Sertbaşmaske seri üretimkorona virüsTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.