Başkan Sertbaş söz verdiği gibi projeleri hayata geçiriyor

Başkan İbrahim Sertbaş, söz verdiği gibi projeleri tek tek hayata geçiriyor. 3 yeni projenin detayları paylaştı.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, 3 büyük projede adım adım ilerlemeyi ve süreçler hakkında bilgi verdi.

Burdur'un Gölhisar ilçesinin gelişimi için durmadan yorulmadan çalışan Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, geçtiğimiz günlerde 3 yeni proje hakkında mesaj vermişti.

' 3 Yeni Projenin Startını Vermeye Hazır Mıyız ? ' sözleriyle vatandaşları heyecanlandıran Başkan İbrahim Sertbaş, ' 3 büyük projemiz ilçemize hayırlı olsun. ' dedi.

Soruya vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesaplarımızdan siz kıymetli hemşerilerime “3 YENİ PROJENİN STARTINI VERMEYE HAZIRMIYIZ” diye sormuş ve sizlerde bu soruya büyük ilgi göstermiştiniz.

Siz değerli Gölhisarlı hemşerilerimi daha da merak içinde bırakmadan ilçemiz açısından son derece önemli bu 3 projeyi açıklıyoruz. 

1. PROJE: 

- Sebze-Meyve Hali ( Seracılığın gelişimi adına önem arz eden kompleks bir hal binası yapımı için son viraja girdik. İnşallah ilçemize yakışır bir hal binası yapacağız)

2. PROJE

- Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ( Eylül ayında temelini atacağız inşallah)

3. PROJE

- Yaşlı Bakım Umut Evi (Hayırseverlerimizin destekleriyle yine bölgede ilk ve tek olacak muhteşem kompleks yapının inşasına başlıyoruz ) 

İbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.