Başkan Sertbaş’ta O Geleneğe Savaş Açtı

Gölhisar Belediyesi bugün gerçekleştirdiği belediye meclis toplantısında Oku geleneğinin son verilmesi gerektiğini vurguladı. Bugün gerçekleşen toplantıda evlenecek çiftlerin yükünü azaltmak için oku geleneğine son verilmesi hakkında tavsiye kararı çıkarıldı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı konuşmasında …

Gölhisar Belediyesi  bugün gerçekleştirdiği belediye meclis toplantısında Oku geleneğinin son verilmesi gerektiğini vurguladı.

Bugün gerçekleşen toplantıda evlenecek çiftlerin yükünü azaltmak için oku geleneğine son verilmesi hakkında tavsiye kararı çıkarıldı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı konuşmasında evlenecek çiftlerimizin yükünü hafifletmek adına ‘evden eve, elden ele dolaşan oku’’  geleneğine son vererek, buraya harcanacak paraların genç çiftlerimizin geleceği adına kullanılması gerektiğini belirtti.

Sertbaş kızını, oğlunu evlendirecek ailelere seslenerek sözlerine ‘ Bu okular için harcayacağınız maddi parayı evlenen çiftlere maddi destek olarak vermenizi rica ediyorum. Misafirler bir davetiye kartıyla da düğüne katılacaktır. Bu konuda aldığımız kararın tüm ilçemiz adına hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.’ diyerek sonlandırdı.

KAYNAK:BOMBA15

Gölhisar Belediyesiİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.