Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ilçede sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle güne başladı. Belediye çalışmalarının günün ilk ışıklarıyla başladığını belirten Sertbaş, “Gün doğmadan, sabahın bereketli saatinde değerli büyüklerimizle güne başladık” ifadelerini kullandı. İlçe halkıyla bir araya gelmenin kendilerine moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Başkan Sertbaş, vatandaşların desteğinin çalışmalarına güç kattığını söyledi.
Açıklamasında, Gölhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi yetkililerinin belediyeye gerçekleştirdiği ziyarete de yer veren Sertbaş, kurum temsilcilerinin ilçe genelinde yürütülen eğitim ve rehberlik faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulunduğunu aktardı. Ziyarette, Rehberlik Araştırma Merkezi Okul Müdürü İbrahim Top, öğretmen İrfan Oral ve öğrenci Yağmur Ergün’ün hazır bulunduğu belirtildi.
Başkan Sertbaş, söz konusu ziyaretlerin kurumlar arası iş birliğine katkı sağladığını vurgulayarak, “İlçemizin birbirinden değerli insanlarıyla bir arada olmak gücümüze güç katıyor” dedi. Belediyenin, kamu kurumları ve eğitim camiasıyla uyumlu bir çalışma yürütmeye devam edeceğini ifade eden Sertbaş, bu tür buluşmaların Gölhisar’da hizmet kalitesinin artırılması açısından önemli olduğunu kaydetti.
Sertbaş, açıklamasının devamında tüm ilçe sakinlerine teşekkür ederek, “Tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkürler” ifadelerine yer verdi. Ziyaretlerin ardından belediye birimlerinde günün planlanan çalışmalarının sürdürüldüğü paylaşıldı.