Başkan Sönmez: “Kısa Sürede Adayımız Açıklayacağız”

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, düzenlenen toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarede bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü. İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası'nda yapılan toplantıya İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, …

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, düzenlenen toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarede bulunarak seçim çalışmalarını sürdürdü.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası’nda yapılan toplantıya İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, geçmiş dönem belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

YEREL SEÇİMLERDE KAZANMAYA TALİBİZ

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, “31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Bucak Belediye Başkanlığı’nı İYİ Parti’ye kazandırmak için tüm teşkilat üyelerimizle birlikte istişare toplantısında buluştuk. Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak belediye meclis üyesi, il genel meclis üyesi, belediye başkanı seçimlerinde iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ADAYIMIZI KISA SÜRE İÇİNDE AÇIKLAYACAĞIZ

Yerel seçimlerin bir bayram havası içerisinde geçmesini istediklerini ve belediye başkan adayları toplumdaki tüm insanlar için hizmet vermesi gerektiğini kaydeden İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, “31 Mart’ta yapılacak bu seçimlerin usuletle, suhuletle, bayram, düğün heyecanı içerisinde geçmesi için elimizden geleni yapacağımızı burada sizlerle paylaşmak isteriz. En yakın zamanda ilan edeceğimiz arkadaşlarımız, aday olup kazanacakları ilçemizin insanlarına, burada ikamet eden herkese eşit şartlarda, ‘Bana kim oy verdi’ gibi bir sorunun kalbinde ve beyninde olmadığı bir tutumla hizmet verecekler” diye konuştu.

Safa Sönmezİyi PartiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.