Başkan söz verdi yaptı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede Sazak yolu üzerinde tamamlanan 1,2 kilometrelik bölümün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, projenin söz verildiği gibi hayata geçirildiğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Tefenni'de Sazak Yolu Açılışı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Sazak yolu 1,2 kilometrelik bölümü tamamlandı. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada, yolun tamamlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Alagöz, açıklamasında, "Söz verdik, Allah'ın izniyle yaptık. Bize söz verenler sözünü tutmadı ama biz sözümüzü tuttuk. Sırtımızdan hançerlensek de, içimizden satılsak da, ne pahasına olursa olsun sözümüzü tutarız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüze çalı olanların, bizim yaptıklarımızı hayal etmeleri, hayal ettiklerimizi rüyalarında görmeleri mümkün değildir. Biz seçimler için değil, nesiller için çalışıyoruz. Ve sadece bugün değil, 3500 gündür her gün çalışıyoruz. Yeni hayallerimiz çok yakında..." ifadelerini kullandı.

Burdur haberyol çalışmasıTefenni BelediyesiÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.