Başkan Ünal 2023'ün başarılı idareciler listesinde

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Yükselen Ses Dergisi tarafından “2023 Yılı Yılın Başarılı İdarecileri” arasında gösterildi. Detaylar haberimizde...

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Yükselen Ses Dergisi tarafından “2023 Yılı Yılın Başarılı İdarecileri” arasında gösterildi.

Ünal, yaptığı açıklamada, "Bucak'ın başarısı, tartışmasız ilçe halkımızın her zaman ve her koşulda yanımızda olmasından kaynaklıdır. Bu yolda her daim beraber yürüdüğümüz Bucaklı kardeşlerimiz, bizlere hep güç ve cesaret verdi. Bu başarı, gece gündüz demeden ilçemizi bir adım ileri taşımak için omuz omuza çalıştığımız teşkilatımız, başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile her zaman her koşulda bizlere yardımcı olan çok değerli Bucaklı hemşerilerimizin başarısıdır." dedi.

Ünal'ın bu başarısı, Bucak'ta büyük bir memnuniyetle karşılandı. Halk, Ünal'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Emrullah ÜnalbaşarıidareciTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.