BAŞKAN ÜNAL AÇIKLADI PERŞEMBE PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Perşembe günleri Kapalı Pazar Yeri'ne kurulan perşembe pazarının kurulmayacağını yerinin Corona Virüs'ün yayılma ihtimalinden dolayı değiştiğini ve Pazar pazarının kurulduğu mevkiye kurulacağını söyledi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Perşembe günleri Kapalı Pazar Yeri’ne kurulan perşembe pazarının kurulmayacağını yerinin Corona Virüs’ün yayılma ihtimalinden dolayı değiştiğini ve Pazar pazarının kurulduğu mevkiye kurulacağını söyledi.

Başkan Ünal, yaptığı açıklamada “Corona Virüs tehlikesinin artmasıyla Bucak’ımız Kapalı Pazar Yeri’nde Perşembe günleri kurulan pazarımız, Valilik emriyle yasaklandı. Perşembe günü kurulan pazar, bu hafta Pazar pazarı mevkiinde açık alanda kurulacak. Tüm Bucaklı vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın hijyen kurallarına riayet ederek alışverişlerini yapmasını önemle rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.