BAŞKAN ÜNAL’DAN MAHALLELİYE SEVİNDİRİCİ HABER ARTIK O KAVŞAK AÇILDI

6 aya yakın süredir kapalı olan Onaç Mahalle kavşağı açılıyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Mart ayının başlarında karayolları genel müdürlüğünden gelen yetkililerle uzun süre görüşmüştü.

6 aya yakın süredir kapalı olan Onaç Mahalle kavşağı açılıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Mart ayının başlarında karayolları genel müdürlüğünden gelen yetkililerle uzun süre görüşmüştü. Görüşmenin ardından kavşağın asıl mevkisinin açılması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Başkan Ünal, en kısa sürede açmaya çalışacağız ama bu işler öyle kolay olmuyor yazışmalar gerekiyor diye vatandaşa anlatmıştı.

Onaç Mahalle Muhtarı Hasan Şahin ile de görüşen Başkan Ünal, kavşağın az ilerisinde bulunan bir mevkiden çıkış verelim diye konuşmuşlardı. Muhtar Hasan Şahin’in çabaları ve Başkan Emrullah Ünal’ın uğraşları ile yetkililerle tekrar tekrar görüşerek kavşağın az ilerisinden çıkış verilmesi kararlaştırıldı. 25 günlük bekleyişin ardından Başkan Ünal Onaç Mahallesi’nde bulunan kavşak probleminin çözüldüğünü duyurdu. Başkan Ünal: ” Mahalleliye bir söz vermiştik yerine getirmek için her türlü çalışmayı yaptık. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün de onayı ile vatandaş artık anayola daha rahat ulaşabilecek. Mahalle vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalHasan ŞahinTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.