Başkan Ünal, Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu ile işbirliğini güçlendirdi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım ve beraberindekileri makamında ağırladı

Bucak Belediye Başkanı Ünal, Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu'ndan Ziyaretciler İle Bir Araya Geldi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Kumaş, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mustafa Ayan ve Meslek Yüksekokul Sekreteri Mehmet İnce'yi makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Ünal, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Ünal, Bucak'ın eğitim ve öğretim alanındaki gelişmesine katkı sağlayan Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu'nun değerli yöneticilerine ve çalışanlarına başarılar diledi.

Emin Gülmez Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ragıp Yıldırım ise Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti. Yıldırım, Bucak Belediyesi ile birlikte ilçenin eğitim ve öğretim alanındaki gelişimine katkıda bulunmak için çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Emrullah ÜnalBucak Emin Gülmez Teknik Bilimler YüksekokuluişbirliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.