BAŞKAN ÜNAL HIZLI BAŞLADI: “HEDEF 27 BİN 500 METRE”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal çalışmalarına erken start verdi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal TorosGaz Bölge Müdürü Oktay Küp, Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Güneş ve Bucak Sorumlusu Bahattin Özçelik'i makamında kabul etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal çalışmalarına erken start verdi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal TorosGaz Bölge Müdürü Oktay Küp, Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Güneş ve Bucak Sorumlusu Bahattin Özçelik’i makamında kabul etti. TorosGaz yetkililerden bilgi alan Emrullah Ünal devam eden Doğalgaz çalışmalarını ve TorosGaz’ın bu sene içerisinde Bucak’ta planladığı yatırımları yakından inceledi. Başkan Emrullah Ünal hali hazırda devam etmekte olan çalışmaları mahalle mahalle ve sokak sokak inceleyerek, genel ilerleyişi yakından takip etti. Toplantıda Yüklenici Firma ile Bucak Belediyesi’nin doğalgaz hattını yaygınlaştırma noktasında işbirliği ve eşgüdüm içerisindeki çalışma kararlılığı vurgulandı. Emrullah Ünal mevcut doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması talimatını vererek bu sene önceki senelere göre çok daha uzun bir doğalgaz hat genişletme çalışması yapacaklarını ifade etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasında :

Doğalgaz noktasında çalışmalarımıza başladık. İlçemizdeki doğalgaz hattımızı genişleteceğiz. Önceki senelerde yıllık yaklaşık 10.000 metre ila 12.000 metre arasında yeni hat döşenebiliyordu. Biz bu sene bu sayıyı iki katından daha yüksek bir noktaya çekerek yaklaşık 27.500 metre yeni doğalgaz hat döşeme çalışması yapmayı hedeflemekteyiz. Yüklenici firmamız ile işbirliği ve eşgüdüm içerisinde ilerleyerek Doğalgaz hattımızı genişletip Bu imkandan bütün hemşehrilerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Bucak’ta doğalgaz erişimi olmayan mahallemizin kalmamasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda işin Belediye’ye düşen tarafında çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdik. Süreci iyi yöneterek, programın aksamadan ilerlemesini sağlayacağız ve koyduğumuz hedeflere ulaşmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalDoğalgazBahattin ÖzçelikTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.