Başkan Ünal'ın Mutlu Günü Oğlu Furkan Dünya Evine Girdi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın kıymetli oğlu Furkan dünya evine girdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın kıymetli oğlu Furkan dünya evine girdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Bucak OSB MTAL Müdürü Ayşe Ünal çiftinin oğlu Furkan Ünal ile Feriştah ve İsmail Karataş çiftinin kızı Şule Bucak Oğuzhan Kent Ormanı'nda düzenlenen merasim ile dünya evine girdiler.

Düğün merasimine; Burdur Valisi Ali Arslantaş, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Çevre İl ve İlçelerden Belediye Başkanları, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen İlker Kar , Karakol Komutanı Teğmen Alp Eren Çatlı, STK Temsilcileri, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Temsilcileri, İş dünyasının tanınan isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ailenin yakınları ve sevenleri Furkan Ünal ve Şule Karataş çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı

Düğün için bir araya gelen protokol üyeleri ve tanınan isimler çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, düğün eğlencesinde oynayarak mutluluğa ortak oldular.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Derya Yanık,  Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından telgraf gönderilerek, gençlerin mutlu gününde yanlarında olamadıkları için üzüntülerini dile getirerek, bir ömür mutluluk dilediler.

Düğün merasimi için jandarma tarafından da yoğun güvenlik tedbirleri alındı.

NNC Medya Ailesi olarak, Furkan ve Şule çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Emrullah ÜnalDüğünTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.