BAŞKAN ÜNAL MÜJDEYİ VERDİ “KİRA ALINMAYACAK ALACAKLAR ERTELENECEK”

Bucak Belediyesinden esnafa büyük müjde. Bucak Belediyesi kiracısı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız bizim herşeyimiz.

Bucak Belediyesinden esnafa büyük müjde. Bucak Belediyesi kiracısı olan işletmelerden kira ücreti almayacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Esnaflarımız bizim herşeyimiz. Belediyemizin kiracısı olan işletmelerden Koronavirüs ile mücadele kapsamında kapalı kaldığı süre zarfında kira almayacağız. Birlikte mücadele edecek, birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Emrullah Ünal, açıklamasının devamında, “Koronavirüs tehdidi nedeniyle geçici olarak faaliyetlerini durdurulan işyerleri kullanılamayacağından, faaliyetlerin durdurulduğu süre boyunca kira bedeli tahakkuk ettirilmeyecek ayrıca bu süreler kadar sözleşme süreleri de uzatılacaktır. Bununla birlikte geçici olarak faaliyetleri durdurulan işyerleri arasında olmamakla birlikte Koronavirüs pandemisi nedeniyle ekonomik olarak olumsuz etkilenen işyerlerinin kira sözleşmesinden kaynaklanan borçlarının ödenmesinde değişen koşullar da gözönüne alınarak alacaklarımız ertelenecektir.” dedi.

Emrullah ÜnalCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.