Başkan Ünal, Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti

Bucak Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenine başvuran 56 çocuğun sünnet işlemi yapılıyor. İşte detaylar...

Bucak Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 31'uncusu yapılacak sünnet şöleni kapsamında Bucak Belediyesi'ne başvuran 56 çocuğun sünnet işlemi yapılmaya başlandı. Bu yıl 31'incisi yapılan sünnet şöleninde Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Devlet Hastanesinde sünnetleri yapılan çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Bucak Belediyesi olarak 31 yıldır sünnet şöleni düzenlendiğini belirten Başkan Ünal, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah bu mutlu gün gibi yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ağustos ayı sonlarında miniklerimiz için düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile birlikte yine bu yıl da bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız" dedi. Başkan Ünal, sünnet olan çocuklara hediyeler verdi.

Emrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.