BAŞKAN UYSAL’DAN Terminal ve AMFİ tiyatro projesi

Burdur Çavdır Ak Parti Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mustafa Uysal'dan modern otogar projesi halkın dikkatini çekti. Geçmiş dönemlerde birçok projeye imza atan Uysal yeni dönemde de gelecek vaad eden projelerini açıklıyor. Projelerini …

Burdur Çavdır Ak Parti Belediye Başkanı ve yeni dönem belediye başkan adayı Mustafa Uysal’dan modern otogar projesi halkın dikkatini çekti.

Geçmiş dönemlerde birçok projeye imza atan Uysal yeni dönemde de gelecek vaad eden projelerini açıklıyor. Projelerini arasında yer alan yeni otogar,  ilçeye modern bir görünüş katacak.

Uysal yaptığı açıklamada;

”Önceki dönemde gerçekleştiremediğimiz projemiz olan Çavdır Otogar ve yüksek okul öğrencilerimize ve halkımıza hizmet verecek olan, Amfi Tiyatro ile içerisinde yazlık sinema bulunan projemizi (yerine Güneş Enerji Santrali Projesini yaparak, gerçekleştirdik) kısmet olursa önümüzdeki dönemde görselini izlediğiniz projeyi 2019 da başlayarak 2020 yılında bitirerek, birebir uygulayacağız. Halkımıza saygıyla duyurulur.” dedi.

Çavdır Ak Parti Belediye BaşkanıMustafa Uysalmodern otogar projesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.