Gölhisar Meslek Yüksekokulu’nun yeni müdüresi, Duygu Samav Cantürk Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal’a bir veda ziyareti gerçekleştirdi.
Duygu Samav Cantürk ‘Yaklaşık 3 yıldır Çavdır’da müdürlük görevini yürüttüğüm zaman zarfında maddi, manevi okulumuzu sahiplenen, düzenlediğimiz tüm etkinliklere iştirak ederek bizleri yaptığımız çalışmalarda yalnız bırakmayan bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıydık.
Özellikle küçük ilçelerde yerel yönetimlerin desteğini alabilmek, koordineli çalışmalar yapabilmek çok kıymetli. Yüksekokulu adeta bir eğitim neferi gibi sahiplenip, okulumuzun daha da ilerilere taşınması için elinden geleni fazlasıyla yerine getiren eğitim gönüllüsü Belediye Başkanımız Mustafa Uysal’a şahsım adına bu zamana kadar kurumumuza vermiş olduğu tüm desteklerden ötürü teşekkürü bir borç bilirim’ şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)