Bayramlık Baklavalarınız Hazır Mı? Bucak’ta Baklavanın Adresi Anteplioğlu Baklavaları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bucak ilçesinde vatandaşlar tatlıcılara bayram tatlılarının siparişlerini vermeye başladı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bucak ilçesinde vatandaşlar tatlıcılara bayram tatlılarının siparişlerini vermeye başladı.

Bucak’ta yıllardır tatlı denilince akla gelen firma olan Anteplioğlu Baklavaları da bayram öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak, bayramda misafirlerine tatlı ikramında bulunmak isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor.

Birbirinden kaliteli ve lezzetli baklava çeşitlerinin buluştuğu Anteplioğlu Baklavaları’nda her damak tadına uygun bir ürün bulunuyor. Özellikle bayramda misafirlerine tatlı ikram etmek isteyenler, cevizli veya antep fıstıklı baklava çeşitlerini tercih ederken, evinde ailesiyle birlikte tatlı konuşup tatlı yemek isteyenler ise, fıstıklı şöbiyet,Kuru baklava, Fıstık sarma, Sarı burma ve dondurma çeşitlerini tercih ediyor.

Anteplioğlu Baklavaları, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı siparişlerini almaya devam ettiklerini, tüm Bucak halkının gerçek Antepli ustalar tarafından hazırlanan baklava ve diğer tatlı siparişlerini verebileceklerini ifade etti.

Öte yandan Anteplioğlu Baklavaları Bucak Çarşı şubesinde 1 kg baklava alana dondurmanın kilogramı 19,90 TL’den satışa sunmaya devam ettiklerini belirten Anteplioğlu, tüm Bucak halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.

ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI BUCAKTEL : 0535 818 51 51ADRES: Oğuzhan Mahallesi Hacı Ahmet Yesevi Caddesi Durunaz Apartmanı No:9 Bucak/ Burdur

Anteplioğlu BaklavalarıBucak Anteplioğlu BaklavalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.