Anteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TL

Bucak'ın en lezzetli tatlıları Anteplioğlu Baklavaları'nda! Ramazan ayının bereketiyle birleşen muhteşem kampanya ile tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Kesme Dondurma 75 TL'ye sizlere sunuyor.

Anteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TL

Bucak'ta leziz tatlılarıyla hafızalara kazınan Anteplioğlu Baklavaları, Ramazan ayının bereketiyle birleşerek muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. Tatlılarınızı Anteplioğlu Baklavaları'ndan alarak bayramınıza lezzet katabilirsiniz.

Anteplioğlu Baklavaları, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kalite ve muhteşem tatlarıyla sizlere kaliteyi kampanya ile sunuyor. Fıstıklı ve cevizli tatlılar, tadına doyulmayacak kadar lezzetli ve vazgeçilmez bir tat sunuyor.

%100 Burdur şekeri ile imal edilen bu tatlılar, tatların benzersiz lezzetini garanti ediyor. Anteplioğlu Baklavaları, yaklaşık 8 yıldır Bucak'ta faaliyet göstererek 20 farklı çeşit tatlıyla misafirlerine lezzet şöleni sunuyor.

Güllaç, cevizli baklava, cevizli özel, cevizli bülbül, cevizli sarı burma, cevizli şöbiyet, fıstıklı Diyarbakır kadayıf, fıstıklı kadayıf, fıstıklı burma kadayıf, fıstıklı baklava, fıstıklı özel, fıstıklı şöbiyet, fıstıklı midye, fıstıklı cimcik, fıstık sarma, fıstıklı soğuk baklava, cevizli soğuk baklava, fıstıklı kuru baklava, fıstıklı havuç dilim gibi çeşitli tatlılarla sizin ve misafirlerinizin damaklarını şenlendirmeye davet ediyor.

Tatlıların yanında vazgeçilmez olan dondurmada da büyük bir kampanya sizleri bekliyor. Anteplioğlu Baklavaları, Ramazan ayından Kurban Bayramına kadar Tatlı Alan her müşterisine Yarım kilo Maraş Kesme Dondurma'yı sadece 75 TL'ye sunuyor. Bu fırsatı kaçırmayın ve tatlılarınızı dondurmayla lezzetlendirin.

Anteplioğlu Baklavaları'nın sunduğu lezzet ve kampanya fırsatını kaçırmayın! Kampanya Kurban Bayramına kadar geçerlidir.

ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI

TEL: 0 535 818 51 51

ADRES: Oğuzhan Mahallesi Hacı Ahmet Yesevi Caddesi Durunaz Apartmanı No:9 Bucak/ Burdur

Anteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TLAnteplioğlu Baklavalarında kampanya başladı! Tatlı alan müşterilere yarım kilo Maraş Dondurma 75 TL

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bayram Lezzeti ve kampanya Anteplioğlu Baklavalarında
Tanıtım

Bayram Lezzeti ve kampanya Anteplioğlu Baklavalarında

Burdur'un Bucak ilçesindeki lezzetli tatlıların mekanı olan Anteplioğlu Baklavaları, Kurban Bayramı için özel bir kampanya düzenliyor.

Anteplioğlu Baklavaları bayramda da hizmetinizde
Tanıtım

Anteplioğlu Baklavaları bayramda da hizmetinizde

Burdur'un Bucak ilçesinde lezzetli tatlıların adresi Anteplioğlu Baklavaları, Ramazan Bayramı boyunca hizmet veriyor.

Bucak Anteplioğlu Baklavalarında büyük kampanya; Bayramlık tatlı siparişi alınır
Tanıtım

Bucak Anteplioğlu Baklavalarında büyük kampanya; Bayramlık tatlı siparişi alınır

Burdur'un Bucak ilçesinde lezzetli tatlıların adresi Anteplioğlu Baklavaları, Ramazan Ayı için kampanya başlattı. İşte detaylar...

Bayramlık Baklavalarınız Hazır Mı? Bucak’ta Baklavanın Adresi Anteplioğlu Baklavaları
Tanıtım

Bayramlık Baklavalarınız Hazır Mı? Bucak’ta Baklavanın Adresi Anteplioğlu Baklavaları

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bucak ilçesinde vatandaşlar tatlıcılara bayram tatlılarının siparişlerini vermeye başladı.

BAYRAMLIK VE GÜNLÜK BAKLAVANIN VAZGEÇİLMEZİ ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI
Tanıtım

BAYRAMLIK VE GÜNLÜK BAKLAVANIN VAZGEÇİLMEZİ ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI

Tatlının vakti zamanı olmaz, kalite tatlı alalım tatlı konuşalım diyenler aradığınız tatlılar Anteplioğlu Bakvalarında…

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor
Tanıtım

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor

Diyetisyen Hasan Şen, yaz yaklaşırken bölgesel ve bütünsel incelmede kullanılabilen EMS, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lenf Drenaj gibi yöntemlerde %25 indirim sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için hemen randevu alın!