BAYRAMLIK VE GÜNLÜK BAKLAVANIN VAZGEÇİLMEZİ ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI

Tatlının vakti zamanı olmaz, kalite tatlı alalım tatlı konuşalım diyenler aradığınız tatlılar Anteplioğlu Bakvalarında…

Tatlının vakti zamanı olmaz, kalite tatlı alalım tatlı konuşalım diyenler aradığınız tatlılar Anteplioğlu Bakvalarında…

Bucak’ta yıllardır tatlı denilince akla gelen Anteplioğlu Baklavaları her zaman olduğu gibi kaliteli ürünleriyle, hem bayramlarda hem de normal zamanlarda tatlı almak isteyenlerin adresi oldu.

Birbirinden kaliteli ve lezzetli baklava çeşitlerinin buluştuğu Anteplioğlu Baklavaları’nda her damak tadına uygun bir ürün bulunuyor. İftardan sonra çay ile birlikte tatlı yemek isteyenler, cevizli veya antep fıstıklı baklava çeşitlerini tercih ederken, birlikte tatlı konuşup tatlı yemek isteyenler ise, fıstıklı şöbiyet,Kuru baklava, Fıstık sarma, Sarı burma ve dondurma çeşitlerini tercih ediyor.

Güzel bir antep baklavası yemek isteyenlere seslenen İşletme sahibi Turgay Özbek, tüm Bucak halkının gerçek Antepli ustalar tarafından hazırlanan baklava ve diğer tatlı siparişlerini verebileceklerini ifade etti.

Öte yandan Anteplioğlu Baklavaları Bucak Çarşı şubesinde 1 kg baklava alana dondurmanın kilogramı 19,90 TL’den satışa sunmaya devam ettiklerini belirten işletmeci Özbek, tüm Bucak halkının Ramazan’ının hayırlara vesile olmasını diledi.

Her bayram olduğu gibi, önümüzdeki Ramazan Bayramı için de tatlı siparişleriniz alınır…

ANTEPLİOĞLU BAKLAVALARI BUCAK

ÇARŞI ŞUBESİ ALO SİPARİŞ: 0535 818 51 51 ADRES: Oğuzhan Mahallesi Hacı Ahmet Yesevi Caddesi Durunaz Apartmanı No:9 Bucak/Burdur

Bucak Anteplioğlu BaklavalarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.