Beklenen Açıklama Geldi: Artık O Yol Hizmete Girdi!

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Hacılar – Yeşilova yolunun tamamlanarak trafiğe açılması ile ilgili açıklamada bulundular.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Hacılar – Yeşilova yolunun tamamlanarak trafiğe açılması ile ilgili açıklamada bulundular. 

“PROJE BEDELİ 50 MİLYON TL”

AK Parti Hükümetlerinin her alanda bir çok yatırımın kazandırdığını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ AK Parti Hükümetlerimiz Burdur İlimizde ve İlçelerimizde birçok yatırımı kazandırmaya devam ediyor. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığımız Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından Hacılar – Yeşilova 2×1 tek yol bir gidiş bir geliş karayolumuz sıcak asfaltlama 04.12.2018 tarihinde tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine açıldı. Proje standartı uluslar arası en üst sevide olan bu çalışma ile güzergahta bulunan köy ana bağlantı yollarının tamamına kavşak düzenlemeleri de yapıldı. Önümüzdeki yıllarda yapılan kavşak düzenlemelerinin ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemeleri de Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. Çalışma yapılan yolların tamamlanmasıyla sürüş güvenliği ve konforu da en üst seviyeye getirildi. Proje kapsamında 2019 yılı içerisinde 5 cm’lik aşınma asfaltı da yapılması planlamaktadır. 33,5 km olan Hacılar – Yeşilova yolumuzun proje bedeli 50 Milyon TL’dir. Çalışmaların en hızlı şekilde tamamlanabilmesi için yolumuz bir süre kapalı idi, hemşerilerimin sabırlarından dolayı teşekkür ederiz. Burdur’umuza hayırlı uğurlu olsun

yol yapımıyolBayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.