Burdur’un Çeltikçi ilçesinde, enerji altyapısının modernizasyonu kapsamında yürütülen doğal gaz boru hattı döşeme işlemlerinin ardından üstyapı çalışmaları hız kazandı. Altyapı çalışmaları sırasında kazılan ve kullanım konforu azalan güzergahlarda, belediye ekipleri tarafından kilit parke taşı döşeme süreci başlatıldı.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin yaptığı açıklamada, " İlçemiz genelinde yürütülen doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızda kilit parke döşeme çalışmaları devam etmektedir. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede gidermek ve yollarımızı daha konforlu hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. " ifadelerine yer verildi.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)