Bölge'de Bir Tane Daha Yok Kaymakam ve Başkan İncelediler...

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte Ali Başarır Trap Atış Poligonunu gezerek incelemelerde bulundular.

Kaymakam Tanrıkulu ve Başkan Ünal, atış poligonu hakkında detaylı bilgi alırken kullanılan cihazları ve alanı gezerek incelediler.

İnceleme sırasında konuşma yapan Kaymakam Tanrıkulu, tesisin Bucak için önemli olduğunu belirterek, “Bucak Halkı için güzel bir hizmet bu bölgede bir tane daha yok. Halkımız düğünlerde eğlencelerde silah sıkmasınlar. Buraya gelip bu alanda yarışmalar düzenleyerek atış yapabilirler. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasından son derece mutluluk duyduk” ifadelerini kullandı.

Böyle bir atış poligonunun Bucak'ta olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Başkan Ünal, " Böylesine güzel bir poligonun Bucak'a kazandırılması halkımız için bir avantaj. Ayrıca tesis bölgenin tek poligonu. En yakın poligon Konya'da poligonu Bucak'a kazandıranlara teşekkür ederim. " şeklinde konuştu.  

Emrullah ÜnalErol TanrıkuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.