Bucak'a Dev Güneş Enerjisi Santrali

Burdur'un Bucak ilçesinde dev güneş enerji santrali yapımı için geri sayım başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Burdur'un Bucak ilçesinde dev güneş enerji santrali yapımı için geri sayım başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Bucak Modeli Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Emrullah Ünal, "sadece Burdur’da değil Türkiye genelinde de ses getirmeye devam ediyoruz." dedi.

Kalıcı yatırımların yanı sıra gelir getirici projelere de imza attıklarının altını çizen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " #BucakModeliBelediyecilik anlayışımız sadece Burdur’da değil Türkiye genelinde de ses getirmeye devam ediyor. Kalıcı yatırımların yanı sıra gelir getirici projelere de imza atıyoruz. Onlardan biride kısa süre içerisinde yapımına başlayacağımız 1.8 kW saatlik dev güneş enerjisi santralimiz. Bu santral ile yılda yaklaşık 4 milyon kW elektrik üretimi sağlayacağız ve ihtiyaç duyduğumuz enerjinin aylık kullanımının %40’lık kısmını karşılayacağız. Bu projemizden TL bazında da ayda değişken olmak kaydıyla 800 ile 1 milyon TL kazanç elde etmeyi hedefliyoruz. Bu tesisimizin yapımı için de son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başkan yardımcım Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan ile alanda incelemelerde bulunuyoruz." şeklinde konuştu.

Emrullah ÜnalBucak Güneş Enerji santralibucak güneş enerji panelleriBurdur Güneş Enerjisi SantraliTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.