Bucak Alkaya Köyü karanlıkta Safa Sönmez verdi veriştirdi

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur Bucak Alkaya Köyü ziyaretinde, köyde elektriğin olmaması üzerine yetkililere verdi veriştirdi.

İYİ Parti Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, Burdur Bucak Alkaya Köyü ziyaretinde, köyde elektriğin olmaması üzerine yetkililere verdi veriştirdi.

Burdur'un Bucak ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdüren Burdur Milletvekili Adayı Safa Sönmez, ziyaret kapsamında gittiği Alkaya Köyünde, vatandaşların ve köy muhtarının sorunlarını dinlerken, köyde yaşanan elektrik problemini öğrenmesi üzerine açıklamada bulundu.

Köyde yaşanan elektrik problemi sonrasında vatandaşların ve muhtarın büyük mağduriyet yaşadığını belirten Milletvekili Adayı Safa Sönmez yaptığı açıklamada, " Seçim ziyaretleri kapsamında uğradığımız Alkaya Köyünde vatandaşlarımızın ve muhtarımızın  elektrik problemi yaşadığını öğrendik. Köyün sorunları hakkında bilgi aldığımız sırada öğrendiğimiz problem nedeniyle köyde büyük bir mağduriyet yaşanıyor. Vatandaşlarımızın ve muhtarımızın bu sorunu dile getirmemizi istemesi üzerine sorunun bir an önce çözülmesi için buradan yetkililere sesleniyorum. Bu sorunun ortadan kalkmasını ve Alkaya köyümüzün mağduriyetinin giderilmesi için yetkililere ivedi olarak göreve davet ediyorum." dedi.

Son olarak Safa Sönmez, 'Sizlere soruyoruz yeni Türkiye vizyonunuz köyleri karanlıkta bırakmak mı?' diyerek açıklama yaptı.


Safa SönmezİYİ Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.