BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL’DAN BİR İLK! SOSYAL MEDYADA HALK GÜNÜ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bir ilke imza atarak sosyal medyada halk günü düzenliyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bir ilke imza atarak sosyal medyada halk günü düzenliyor. Bu güne kadar sayısız kanaldan başkana ulaşabilen Bucaklılar, artık sosyal medya aracılığı ile her Salı sorularını, istek ve düşüncelerini direkt olarak başkana iletebilecek ve cevaplarını anında alabilecekler.

Sosyal medya uygulamalarının en yaygın olanları Twitter ve Facebook aracılığı ile her Salı saat 13.00 – 14.00 arası vatandaşların istek ve düşüncelerini alacak olan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, kendisine yöneltilecek soruları da anında cevaplayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, başkan seçildikten sonra güncel teknolojinin tüm imkânlarını belediye hizmetlerinde etkin bir şekilde kullanmaya başladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, son uygulaması olan “Sosyal Medyada Halk Günü”, yerel yönetimlerdeki halkla ilişkiler alanında bir devrim niteliğinde. Bucak’ta ilk kez vatandaşlar, hiç bir prosedüre takılmadan ve hiç bir kısıtlama olmaksızın düşüncelerini, isteklerini ve sorularını direkt olarak belediye başkanına iletebilecek.

Bucaklılar, her Salı saat 13:00 ile 14:00 arasında Twitter uygulamasında @ bskemrullahunal, Facebook uygulamasında ise facebook.com/ bskemrullahunal adresinden belediye başkanına mesajlarını ve sorularını gönderip cevaplarını alabilecekler.

Emrullah Ünalhalk günüsosyal medyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.