Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, oyunu kullandı

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak İlçesi Gençlik Merkezinde oyunu kullandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak İlçesi Gençlik Merkezinde oyunu kullandı.

Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, oy kullanmasının ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Eşiyle birlikte oy kullanan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Vatandaşlık görevimizi yapmış olduk. Hanımla birlikte bugün buraya gelerek. Bildiğiniz gibi bütün Türkiye artık bugün seçime gidiyor. 14 Mayıs 2023 seçimlerini 28. dönem milletvekilliği seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimini yapıyor tüm Türkiye. bugüne kadar çalışmalarını yaptılar. Bütün adaylarımız ve siyasi partiler, cumhurbaşkanı adaylarımız. Şimdi de bugün oyunu bütün Türkiye oyunu kullanıyor. Bildiğiniz gibi çok partili siyasi hayata geçişten bu yana Türkiye 21. genel seçimini yapıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtikten sonra da ikinci seçimini yapıyor. Ben seçimin tüm ilçemize ülkemize, bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçimde görev alan tüm çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum. Bugüne kadar Bucak'ımızda bir sıkıntı yaşanmadı. İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı yaşanmaz. İlçemizde yaklaşık 180 yakın sandıkta oy kullanılıyor. 50 binin üzerinde de seçmen sayımız var. Tüm ilçemize hayırlı olsun diyorum. " ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalBurdur 2023 genel seçimleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.