Bucak Belediyesi Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın idaresinde belediye birimleri Bucak'ın tüm mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın idaresinde belediye birimleri Bucak’ın tüm mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Bugün Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek ve birim müdürleri ile birlikte ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bucak İlçesi fiziki açıdan yenilenirken, aynı zamanda örnek çalışmalara da imza atılıyor ve uzun zamandır beklenen hizmetlere çare olunuyor.

Bucak ilçesi yunus emre mahallesinde yıllarca ilgi gösterilmeyen ve ötelenen kanalizasyon çalışmalarını başlatan Başkan Ünal, çalışmaları yerinde inceledi.

Ünal yaptığı açıklamada, zeminin kayalık bir zemin olmasından dolayı geçmiş dönemlerdeki belediye başkanlarının buraya el atmadığını, mağduriyetlerin ve şikayetlerin artması üzerine harekete geçildiğini ve kanalizasyon çalışmalarını başlattıklarını, şu ana kadar 450 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve 1000 metre daha çalışma yapılacağını ifade eden Ünal, ‘Bucak’ta yaşayan insanların refahı, huzuru ve mutluluğu için biz belediye olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz’ dedi

Haber: Doğan ŞAHİN

Emrullah ÜnalBucak BelediyesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.