Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Futbolcu Seçecek

Spor Toto Bal Ligi 7.Grupta Şampiyon olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 21 temmuz pazar günü kendi stadında futbolcu eleme organizasyonu yapacak. Kendine güvenen futbola gönül vermiş tüm gençleri 21 temmuzda stada davet ettiler. 2018/2019 sezonu şampiyon olarak …

Spor Toto Bal Ligi 7.Grupta Şampiyon olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 21 temmuz pazar günü kendi stadında futbolcu eleme organizasyonu yapacak. Kendine güvenen futbola gönül vermiş tüm gençleri 21 temmuzda stada davet ettiler.

2018/2019 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor kendi şehrindeki genç, dinamik, atletik kendine güvenen herkesi 21 temmuzda yapılacak olan futbolcu seçimlerine davet etti.

Bucak ilçesindeki gençlerin futbola olan meraklarını bildiklerini, onları takım içinde görmek istediklerini belirten yöneticiler 21 temmuzda yapılacak olan oyuncu seçmelerine ilçedeki tüm gençleri davet etti..

Katılım bedeli kişi başı 50 Tl olarak belirlenmiştir. Halkımıza Duyrulur. 

Bucak Belediyesi OğuzhansporSpor Toto Bal Ligi Yedinci GrupTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.