Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü’nde olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısı 28 Haziran 2026 Pazar günü yapılacak. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ikinci toplantı, saat 14.00’te Recai Tosyalı Düğün Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, olağanüstü 2. genel kurul toplantısında gündem maddelerinin görüşüleceği ve kulübün yeni yönetim organlarının seçileceği bildirildi.
Toplantıda yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu ve ASKF temsilcisi asil ve yedek üyelerinin seçimi yapılacak.
Genel kurul toplantısı açılış ve yoklama ile başlayacak. Ardından kongre divan heyeti seçilecek, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.
Toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporu okunarak müzakere edilecek. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporları ayrı ayrı ibra edilecek.
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Yönetim Kurulu, tüm üyeleri olağanüstü genel kurul toplantısına davet etti.
Kulübün yeni dönem yönetimini belirleyecek toplantı, 28 Haziran Pazar günü saat 14.00’te Recai Tosyalı Düğün Salonu’nda yapılacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)