BUCAK BOSCH MAĞAZASI’NDA BU HAFTA SONUNA ÖZEL KAMPANYA

2019 yılının sonunda açılan Bucak Bosch’tan bu hafta sonuna özel kampanya.

2019 yılının sonunda açılan Bucak Bosch’tan bu hafta sonuna özel kampanya.

Evlenecek çiftlerin ve Türkiye’nin önde gelen markalarından Bosch marka beyaz eşya mağazası Bucak Bosch Bayisi Bucaklı vatandaşlar için kampanya başlattı. Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yapacağınız alışverişlerde yararlanabileceğiniz kampanyalar tam size göre.

Hem teknolojik hem ekonomik ürünlerin yer aldığı Bosch Bucak Mağazası, sadece Cumartesi ve Pazar günü geçerli olacak kampanya düzenlendi.

Bucak Bosch’ta bu hafta sonuna özel kampanyada ; 3’lü cam ankastre seti, bulaşık makinesi ve 9 kg çamaşır makinesi ürünlerde  1450 Türk Lirasına varan indirimlerle sahip olabileceksiniz.

Bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak Bosch Bucak’taki kampanyaya vakit kaybetmeden Mağazaya gelin, bu fırsatları kaçırmayın…

Bosch Bucak TEL: 0532 622 6724 Adres: Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ziraat Bankası Karşısı No:26 Bucak/ Burdur instagram.com/bosch_bucak

tanıtımkampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.