Bucak Çavuşlar Mahallesi'nde Altyapı Çalışmaları Tamamlandı

Burdur Bucak'ta Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdaş, altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve sıcak asfalt uygulamasının bu hafta içinde yapılacağını duyurdu.

Burdur'un Bucak ilçesinin Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erdaş, yapılan altyapı çalışmaları hakkında önemli bir açıklama yaptı. Muhtar Erdaş, Çavuşlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt yapı işlerinin tamamlandığını ve zemin üstü yığma işlerinin de sona erdiğini duyurdu. Ayrıca, bu bölümün bu hafta içinde sıcak asfalta kavuşturulacağını belirtti.

Muhtar Hüseyin Erdaş, yaptığı açıklamada, "İtfaiye arkasından eski hastane kavşağı arasında gerçekleştirdiğimiz altyapı çalışmaları tamamlanmış durumda. Zemin üstü yığma işleri de sona erdi. İnşallah bu hafta içinde bu bölümü sıcak asfalta kavuşturacağız. Bu çalışmaların Bucak'ımıza ve Çavuşlar Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte emeği geçen tüm ekiplere ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Çavuşlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve sıcak asfalt çalışmalarının hız kazanması, mahalle sakinlerini mutlu ederken, muhtar Hüseyin Erdaş'ın teşekkürleri de projeye emek verenleri memnuniyetle karşıladı.

Bucak Alt yapı çalışmasıHüseyin ErdaşÇavuşlar MahallesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.