Bucak Devlet Hastanesi 31 personeliyle deprem bölgesine gidiyor

Bucak Devlet Hastanesi'nde hizmet veren 31 personel hazırlanan yardım malzemeleriyle beraber deprem bölgeleri için yola çıktı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında 13,5 milyon insan etkilendi. 10 İlde yıkıma sebep olan depremin ardından Burdur'un Bucak ilçesinde bölgeye akın akın yardım ve destek gönderiliyor.
Tüm kurum ve kuruluşlar bölgeye ekip yollamakta olup Burdur İl Sağlık Müdürlüğü ise oradaki vatandaşların sağlık ihtiyaçlarında herhangi bir gecikme olmaması için bölgeye sağlık personellerini ilk günden bugüne göndermeye devam ediyor.
Burdur İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Bucak Devlet Hastanesi, 31 personeli hazırlanan yardım malzemeleriyle beraber deprem bölgelerine sevk etti. Çalışmalara katılmak üzere yola çıkan Bucak Devlet Hastanesi personelleri felaketin yaşandığı bölgede nefes olmaya çalışacak.
Bucak Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada," İl Sağlık Müdürlüğümüzün koordinasyonunda 31 personelimizi hazırladığımız yardım malzemeleriyle beraber deprem bölgelerindeki çalışmalara katılmak üzere yolcu ettik. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; kurtarma çalışmalarının bir an önce başarıyla tamamlanarak enkaz altındaki vatandaşlarımızın sağ salim kurtarılmasını temenni ediyoruz." denildi.

Kahramanmaraş depremi son dakikaBucak Devlet Hastanesideprem yardımıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.