Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre sarsıntı, saat 21.27'de kaydedildi.
Deprem 8.53 Kilometre Derinlikte Gerçekleşti
AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre depremin merkez üssü Pazarcık ilçesi olurken, yerin 8.53 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Deprem, çevre ilçelerde de hissedildi.
Olumsuz Bir Durum Bildirilmedi
İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle can veya mal kaybına ilişkin herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü ve gelişmelerin yakından takip edildiğini ifade etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)