Bucak'ın o köyünde kilit parke çalışmaları tamamlanmak üzere

Burdur İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, Elsazi Köyü'nde yürütülen kilit parke çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve hizmetlerin arkasında AKPARTİ'nin liderliğinin bulunduğunu ifade etti.

Burdur İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl, yapılan kilit parke çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek hizmetlerin arkasında AKPARTİ'nin liderliğinin bulunduğunu ifade etti.

Köydes Programı ve Kilit Parke Çalışmaları

Avcıl, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Elsazi Köyü'nde yürütülen kilit parke çalışmalarının son aşamaya geldiğini açıkladı. Köydes programı çerçevesinde gerçekleştirilen bu çalışmanın tamamlanmak üzere olduğunu belirtti ve bu hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Liderlik ve Hizmetlerin Arkasında AKPARTİ

Avcıl, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AKPARTİ'nin yürüttüğü hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. Yapılan çalışmalarda emeği geçen kişilere teşekkür ederken, hizmetlerin ardında AKPARTİ'nin bulunduğunu ve bunun bir kanıtı olarak gördüğünü belirtti.

Teşekkürler ve Gelecek Hedefler

Açıklamasının devamında Avcıl, hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri listeleyerek teşekkür etti. Özellikle vali, il ve ilçe teşkilatları, milletvekilleri, önceki dönem vekilleri, il genel meclis başkanı, genel sekreter, il genel meclis üyeleri, yol ulaşım müdürü, muhtar ve çalışan personele teşekkürlerini iletti.

Gelecek Hedefleri ve İnancın Yansıması

Avcıl, açıklamasının sonunda "Yaparsa yine AKPARTİ yapar" ifadesiyle gelecek hedeflerine olan inancını dile getirdi. Bu sözlerle AKPARTİ'nin hizmet odaklı yaklaşımını ve geleceğe yönelik planlarını yansıttı. Avcıl, açıklamasını "Reis sağolsun" ifadesiyle sonlandırdı.

kilit parkeElsazı köyüBurdur İl Özel İdaresiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.