Çameli Belediyesi Kalınkoz Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçenin daha konforlu ve güvenli olması için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.
Denizli'nin Çameli ilçesinde Çameli Belediyesi ilçede yol çalışmaları için aralıksız devam ediyor. Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kalınkoz Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışması başlatıldı. İlçenin daha konforlu ve güvenli olması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Mahallelerimizin yollarını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)