Bucak'ın Tanınan Siması Mesut Ak'tan 10 Gündür Haber Alınamıyor

Bucak'ta bir süredir haber alınamayan Mesut Ak, abisinin başvurusu üzerine kayıp olarak aranıyor. Gören ve duyanların bilgi vermesi rica olunur.

Burdur’un Bucak İlçesi’nde yaşayan Mesut Ak isimli vatandaştan komşuları bir süredir haber alamayınca kardeşi Abdurrahman Ak’a ulaştı ve durumu bildirdi. Abdurrahman Ak, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kayıp başvurusunda bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Bucak’taki evinde yalnız yaşayan ve atık toplayarak hayatını idame ettiren Mesut Ak isimli vatandaştan komşuları bir süredir haber alamayınca durumu Mahalle Muhtarı aracılığı ile Mesut Ak’ın kardeşi Abdurrahman Ak’a bildirdi. Abdurrahman Ak, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek abisi Mesut Ak için kayıp başvurusunda bulundu. Abdurrahman AK, Ağabeyi Mesut Ak’ı gören ya da yerini bilenlerin polise ya da kendisine ait 0553 079 10 00 nolu telefona bildirmesini istiyor.

kanal15

Bucak kayıp adamTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.