Bucak Kaymakamı Bayram Gale, muhtarlarla bir araya geldi

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, muhtarların sorunları ve talepleri ele alındı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, muhtarlarla bir araya geldi

Burdur'un Bucak ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, muhtarlarla bir araya geldi.

Bucak Kaymakamlığı'nca düzenlenen toplantıya, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, muhtarların sorunları ve talepleri ele alındı. Muhtarlar, ilçenin sorunlarının çözümü için Kaymakam Gale'den destek istedi.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, muhtarların sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Muhtarlarımız, devletimizin vatandaşa en yakın temsilcileridir. Onlarla her zaman diyalog halindeyiz. İlçemizin sorunlarının çözümü için birlikte çalışacağız" dedi.

Toplantı, muhtarların Kaymakam Gale'e teşekkür etmesiyle sona erdi.

Bayram GaleBucak kaymakamımuhtar19 Ekim Muhtarlar GünüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.