Bucak Millet Ormanı'nın tamamlanmasına az kaldı

AK Partili Oğuz, Bucak Millet Ormanı projesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Oğuz, bölge halkının yakında bu alanı kullanabileceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Millet Ormanı İnşaatını Ziyaret Etti

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesinde devam eden Bucak Millet Ormanı projesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş ve Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy da hazır bulundu.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Mustafa Oğuz, Bucak Millet Ormanı'nın tamamlandığında bölge halkının piknik yapabileceği, kafeterya, yürüyüş yolları ve bisiklet yollarının bulunduğu keyifli bir alan olacağını belirtti.

Ayrıca, projenin hayata geçirilmesinde katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Milletvekili Adem Korkmaz, Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, önceki dönem milletvekilleri Bayram Özçelik ile Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş ve Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy'a teşekkür etti.

Millet ormanıAK Parti Burdur MilletvekiliMustafa OğuzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.