Bucak Sağlık Yüksekokulu ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğü 3 Aralık günü anısına, özel öğrenciler ile Millet Bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.
Doç. Dr. Hatice DARGA” nın organizasyonunda hafta boyunca özel öğrencilere okullarda etkinlikler uygulayan Çocuk Gelişimi 4. sınıf öğrencileri doğa etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Hatıra Ormanına “Gülümseten Gelecek Korusu” ismini verdi. Her özel öğrenci için hazırlanan isimlik fidana bağlanarak, anı oluşturuldu.
Etkinliğe Ayşe SAK ve Barbaros Ortaokulu, 75. Yıl İlkokulu, Oğuzhan Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfları ile Şehit Akif Altay Özetim ve Uygulama Okulu öğrencileri katıldı. Okul yöneticileri ve öğretmenleri de öğrencilere refakat edip etkinliğe dahil oldular.







Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)