Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Futbol Takımı Yarı Finale Çıktı

Orman Genel Müdürlüğünün 180. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında personel arasındaki dostluğun pekişmesi, dayanışmanın arttırılması ve çalışanların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla tüm teşkilatımızın katılımı ile futbol turnuvası düzenlendi. Bu kapsamda Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce …

Orman Genel Müdürlüğünün 180. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında personel arasındaki dostluğun pekişmesi, dayanışmanın arttırılması ve çalışanların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine katkı sağlamak amacıyla tüm teşkilatımızın katılımı ile futbol turnuvası düzenlendi.

Bu kapsamda Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce yapılan futbol turnuvasında, Bucak Orman İşletme Müdürlüğü futbol takımı, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü şampiyonu olarak Antalya Orman Bölge Müdürlüğü birincisi ile Antalya İl’inde Bölgeler arası halı saha futbol karşılaşması yarı final maçı oynamaya hak kazandı.Bucak Orman İşletme Müdürlüğü futbol takımı Antalya’da 16.03.2019 tarihinde saat 15:00’te yarı final maçına çıkarak şampiyonluk için mücadele verecek.

Bucak Orman İşletme MüdürlüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.